2009 – 19 september

Samling på Riddarhuset där dagen inleds med årsmötet. Anders Lindström höll därefter föredrag om Riddarhuset och adelns tidigare roll och Carl Henric Kuylenstierna berättade om Riddarhusdirektionens arbete.

Därefter var det dags för besök på Nobelmuséet eller Rundvandring i Gamla stan, som man hade anmält sig till sedan tidigare.

Dagen avslutades med middag i Lantmarskalksalen på Riddarhuset.

2006 – 2 september

Det var samling på Arlösa gård strax utanför Halmstad. Rundvandring på gården för att se på de nya byggnaderna efter stormen Gudrun samt det nya ridhuset. Det bjöds på en kort uppvisning i westernridning och därefter togs en gemensam promenad till Arlösas huvudbyggnad för enklare förtäring. Göran Kuylenstierna berättade om Arlösa och Carl Henric Kuylenstierna om stormen Gudruns framfart i Halland med omnejd.

Vidare till Sperlingsholms kyrka där årsmötet hölls. Efter det en kort promenad till Sperlingsholms kraftverk där det serverades kaffe och våfflor och Nils Kuylenstierna berättade om kraftverket som fyllde 100 år.

Transport till Susegården, lite norr om Halmstad där Carl Tham berättade om gården och den Kuylenstiernska relationen till den. Dagen avslutades med gemensam middag på Susegården.

2003 – 27 september

Dagen inleddes med årsmöte på Riddarhuset. Därefter promenad till Nybroviken för båtfärd i strålande sol till Beatelund med båten Delfin X. Under båtfärden genom Stockholms inre skärgård berättade Henrik Waldenström om Stockholms Ekopark, skärgårdsnaturen mm.

Birgitta och Sten Westerberg tog emot på Beatelund och visade runt i huset och parken. Middag intogs i Fåfängan i Beatelunds park. Under middagen underhöll John Hagelberg med en sånghyllning till kvinnan, Falk Kuylenstierna gav en härlig resumée över släktföreningens 10 år och en fin “läkarkvintett” ordnad av Richard Kuylenstierna underhöll med skönsång.

2000 – 23 september

Programmet började på eftermiddagen med rundtur i Riddarholmskyrkan och generalmajor Fredrik Löwenhielm berättade om kyrkan och dess sevärdheter. Därefter var det visning av Slottsmuseet “Tre kronor”, Bernadottevåningen samt gästvåningen på Kungliga slottet.

Årsmötet hölls i Riddarhussalen på Riddarhuset och därefter bjöds på drink i trapphuset och 3-rätters middag intogs i Lantmarskalksalen. Kvällens underhållning stod en duo för som sjöng och spelade Bellmans visor.

Dagen efter erbjöds guidad tur på Livrustkammaren.

1998 – 8 augusti

Det var samling på Göteborgs Stadsmuseum och där hölls ett föredrag om Göteborgs grundande med viss anknytning till Jan Jakobsson Kuyl. Efter lunch på egen hand kåserade Bertil Lindén om de två första Kuylarnas öden i Göteborg och annorstädes. Båttur togs med Paddan (i ösregn) under 20 broar, bland annat Kvarnbron, där J.J Kuyl byggde sluss och kvarn. Dagen avslutades med middag i Fürstenbergska Galleriet i Palacehuset.

1996 – 3 augusti

Dagen inleddes med besök i Håcksviks kyrka norr om sjön Fegen i Västergötland. Skogsmästare John Montan, Fröslida, berättade om vår anfader Jean Kuylenstierna som är begravd i Håcksviks kyrka. Besök gjordes även på Gammalsjö gård som under en längre period varit i familjen Kuylenstiernas ägo (första yngre grenen) samt Kinnareds kyrka där det redogjordes för familjens verksamhet i området.

Efter lunch i fält gick färden vidare till Sperlingsholm där Nils Kuylenstierna berättade om verksamheten och visade runt på slottet samt stallet, kraftstationen och kapellet. Sammanträdet hölls på Sperlingsholm och gemensam middag intogs på Restaurang Stefan Holmström i Halmstad.

1993 – 4 december

Inledande möte då Släktföreningen Kuylenstierna bildades, 300 år efter det att Carl XI utfärdat vårt sköldebrev den 30 november 1693.

Efter avslutat möte berättade Jan Kuylenstierna om Riddarhusets tillblivande och Ridderskapets och Adelns utveckling fram till våra dagar. Efter det en rundvandring i Riddarhussalen för att bland annat se vår egen vapensköld.

Middag arrangerad av Maison Pierre intogs i Lantmarskalksalen och efter middagen vidtog dans med musik av Arvid Sundin med flera.